Som den modebloggare jag är

Efter nationella bestämde jag och några tjejer i min klass oss för att gå ner på stan och titta runt lite. Råkade shoppa lite för mycket men, men. Som den äkta modebloggare jag verkligen är i djupet av mitt hjärta får ni här se vad som inhandlades. Spännande va??
En röd sak med öppen rygg som kommer användas på min kusins konfermation till helgen.
En fin liten kjol med fåglar på
En spetssak
Ett dödskallelinne
En aptröja
 
Vet inte riktigt varför jag beskrev vad det var på varje bild, som om ni inte ser det liksom? Men så brukar dom väl göra? 

Nu ska ja bege mig in i plugget, woooohoo
Och imorgon bär det av till Göteborg med tre andra från klassen + media lärare för att titta på filmfestival som vår film kom med i. Spännande!
 
 
 

Justin Bieber, Believe Tour, 20 April 2013

Nu ska jag göra något jävligt cheesy. 
 
Igår var det äntligen dags för det jag längtat efter sen jag första gången såg denna söta pojke sjunga på youtube. Det var dags att äntligen få se honom live, få se honom på rikigt. Att vara i samma rum som honom, sjunga hans låtar med hoom och andas samma luft. Så vi sex begav jag,bästis och 50 000 andra oss till Parken i Danmark. Vi halv åtta var alla inne och på plats. Känslan när man kom in och såg hur sjukt mycket folk 50 000 verkligen är går inte riktigt att beskriva. Att 50 000 människor har samlats på samma ställe, för att titta och sjunga, tillsammans med sin idol. Musiken som vi alla älskar så mycket och som gjort oss glada så många gånger. Den känslan är så jävla mäktig.
 
Vi hade väldigt bra platser även fast det på bilderna ser ut som om dom sög. Tidigare på dagen vandrade vi runt i köpenhamn med Justin i pannan. 
 
När Justin väl kom in på scen, efter förband,DJ och nedräkning var jag sååå taggad. Alla inne på arenan skrek och Justin började sjunga. Och jag grät lite. Han sjöng så himlans bra, och var så himla snygg, och så himla fantastik och jskjlfkljsajskl. Under den tiden han spelade både skrattade jag, grät jag och skriksjöng jag. Idag har jag nästan ingen röst kvar. Varenda låt han sjöng var så fin och underbar och han var så bäst. Efter As Long As You Love Me, höll alla i pubilken upp skyltar med texten 'Proud' på, det var också väldigt fint. 
 
När han sjöng Believe och satt där vid pianot och spelade och alla sjöng med och var glada, men samtidigt så ledsna för att det snart var över. 
 
Denna kvällen var så bra på alla sätt och vis. Justin var bäst och jag har aldrig gjort något såhär fantastiskt i mitt liv tidigare. Tyvärr fick man inte ha kamera med sig in så allt är fotat med min mobil, har dock fina filmer där man hör hur fint Justin sjunger och hur fult jag sjunger. 


 

Göteborg

Första kvällen åt vi tapas,det var gott mysigt och väldigt mättande. 
Andra dagen tittade vi på min systers tävling, shoppade och var på universeum. Här är en bild från friståendet ↑
På söndagen shoppade vi lite till och tittade även på när min syrras lag tog sin första medalj, 3:a av 65. 
 

Your name’s on the credits and you didn’t write nothing

Nu ska jag plugga matte, dricka te och äta mango. 
Min fina vovve ville också hänga med mig. Eller jag, kanske mangon som hon tycker är himla god. 

Jag har gjort en vampyr

Fick en uppgift i skolan så gjorde mig en vampyr
 

En solig vecka

Denna veckan har jag ätit brunch med två fina klasskompisar.Har fikat i ett soligt malmö med bästis. Har köpt nya skosingar som jag funderar på att byta ut till ett par vans

Och just nu ligger jag i Beas säng samtidigt som hon pluggar. Mys!